Online Marketing & Analytics

Om Supertanker.digital

Jeg er uddannet cand.mag i Humanistisk Datalogi fra AAU, skrev min første hjemmeside i 1994 i TextEdit på min Apple Macintosh LC II, og har lige siden været optaget af www og de mange muligheder, det tilbyder.

Jeg har arbejdet som webudvikler, webmaster, produktmanager og konsulent, og har nu i en årrække beskæftiget mig med online marketing, permission, analytics, SEO og sociale medier.

Jeg er ret vild med med digital markedsføring, og at have fingrene nede i systemerne. Rigtig spændende bliver det, når det handler om at få de enkelte dele til at spille sammen; at opsætte integrationer, udforme og udføre en digital markedsføringsstrategi.

Dataanalyse og rapportering

Dataanalyse og rapportering er der hvor enderne finder sammen, og muliggør at tage en såkaldt data-drevet tilgang til online marketing. Det handler kort sagt om at indsamle markedsføringsdata, analysere data og lade det være beslutningsgrundlag for løbende optimering og den videre markedsføring.

Fra IVS til ApS

Jeg oprettede firmaet “jesperregin.com IVS” i oktober 2017, og omdannede det til et ApS i maj 2020. I den forbindelse valgte jeg at give firmaet navnet “Supertanker.digital ApS”, men har beholdt “jesperregin.com” som bi-navn.